Enkelt att montera såväl som på kantsten, mur, träbjälklag eller direkt i marken.

På kantsten: 50 mm tjocka, har vi tagit fram speciella kantstensfästen som träds över kantstenen och skruvas fast med genomgående skruv. För 60mm:s finns stolpar med urtag som träds över kantstenen och fästs på samma sätt som på de smala. Om kantstenarna ligger krokigt eller lutar bör de sättas om för ett bra resultat, ev. stagas med exempelvis galvaniserat T-järn som slås ner utmed kantstenen.

På mur, bjälklag eller kantsten som är bredare än 60mm: Monteras stolparna med ett invändigt stolpfäste som skruvas fast och är justerbart sidled. Finns även för montering på ojämnt underlag, då med skruv för plan injustering.

På balkong med plåt eller plastgolv: Läggs tätningsmassa mellan golvet och det invändiga stolpfästet med fot, speciella fästen används då sektionerna måste skruvas fast, för ökat fallskydd. Begär offert!

På mark och gräsmatta: Monteras enklast med våra stolpspjut som slås ner i marken och där stolpen kan justeras i rätt läge, i stenig eller bergig mark gjuts stolparna ned, detsamma gäller för grindar bredare än 90 cm. Se mer under produktinformation och tillbehör!

Vid tillfällig montering: T.ex på husvagnsplatsen eller lekhagen, används den invändiga foten som fästs i en 40*40*5cm (eller större) trädgårdsplatta av betong som förankras med kraftiga tältpinnar som greppar runt plattans ytterkanter.

Därefter är det bara att hänga på staketsektionerna ev, grindar, montera stolplocken och gläds åt det vackra staketet som har ökat villapriset betydligt mer än investeringen.
Vi lämnar mängdrabatt (upptill 16% rabatt) Se mer under Pris och rabatter.

 

2_10

 

2_13
NYHET: Med det nya stolpspjutet kan man justera stolpen ca. 2CM åt alla håll, vilket underlättar monteringen.
Mellanrummet fylls med expanderbetong för stadig förankring.